Holde Alle Smykkene Dine I Toppform

Smykker er ofte måten vi feirer de store overgangsritualene på. Avgangselever får klasseringer. Par bytter gifteringer for å betegne deres forpliktelse til hverandre. Selv fødselsmåneden vår kan betegnes med en spesiell fødselsstein. Denne artikkelen kan gi deg mer informasjon om viktigheten av smykker i livet.

Unngå å bruke skadelige stoffer som blekemiddel, ammoniakk, aceton, terpentin og lignende for å rengjøre dem. Du kan snu steinene dine på denne måten, og det vil spise bort emaljen på bitene.

Ikke bruk mye penger på å kjøpe billige kostymsmykker. Kostymsmykker selger i flere design og koster betydelig mindre enn fine smykker. Likevel, i løpet av noen måneder eller år, mister kostyme smykker sin farge som får billig metall til å vise seg under. Invester i ett eller to fine smykker som helt sikkert varer livet ut.

Når du kjøper smykker til noen du er glad i, må du finne ut hva de er favorittfargen. Noen mennesker liker ikke gull, eller liker ikke sølv, eller kanskje de elsker kombinasjonen av rødt og gull. Se på smykkene personen allerede har på seg, finn ut favorittfargen, og kombiner deretter de to!

For å vise frem en elegant nakke, prøv å ha på deg en choker. En choker vil umiddelbart trekke øynene mot halsen din og kan fremheve den på en rekke måter. En enkel båndchoker kan gjøre nakken din mer delikat, mens en dramatisk, prangende choker kan få nakken til å se lenger ut. Hvis du er stolt av nakken din, er en choker en fin måte å fullføre ethvert utseende på.

For å holde smykkene dine i topp stand, bruk dem aldri i dvale. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og avgir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den sverter eller ruster, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Hvis du ikke har råd til å betale forsendelsesgebyr for håndlagde smykker, bør du vurdere å samarbeide med andre små og lokale bedriftseiere eller juvelerer for å holde et koffertutsalg, en mini-basar eller en utstillingsnatt for detaljhandel for å skape interesse for samfunnet. Små juvelerer og håndverkere kan ha nytte av å binde seg til hverandre i stedet for å se på hverandre som konkurrenter. Hvis du er veldig bekymret for dette, må du bare henvende deg til smykker med forskjellige stiler og moter.

Når du kjøper et smykke, er det viktig å vurdere returpolitikken til butikken. Ved å se på returretningslinjene til butikken, kan du være mer sikker på kvaliteten på varen du kjøper hvis du ikke er fornøyd etter kjøpet.

Som anerkjent tidligere har smykker stor verdi i livene våre, spesielt når vi minnes om spesielle begivenheter, så vel som når vi markerer overgangsritualene. Smykker kan også være en fin måte å uttrykke at du elsker noen, og du kjøper den spesielle personen, et smykke «bare fordi.» Denne artikkelen kan hjelpe deg med å markere spesielle anledninger med smykker.

Integrering Av Vintage Smykker