Mysteriet Utenfor Smykkekjøp

Du vil være sikker på at du gjør alt du kan for å ta vare på smykkene dine . Smykkene dine er veldig viktige for deg fordi det ikke bare er en spesiell betydning bak det, men det er også ganske verdifullt. Denne artikkelen vil gi tips om hvordan du skal ta vare på smykkene dine.

Hvis du sitter fast med hvilken gave du skal kjøpe til en kvinne, fungerer smykker alltid. Sørg for at du vet hvilken størrelse den tiltenkte personen har på seg i ringer og halskjeder før du kjøper. Det er ikke noe verre enn å kjøpe et fint smykke som ikke passer til den tiltenkte mottakeren. Gjør din forskning før du kjøper.

Hvis du har en lys elfenben hudfarge med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegante ut mot en elfenbenshudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dypblå.

Når du rengjør dine smykker, må du alltid følge de anbefalte rengjøringsanvisningene for edelstenene som brukes i stykket i stedet for metallene. Mange smykkerengjøringsmidler designet for å fjerne flekker fra metaller kan også kjedelig eller til og med ødelegge mange myke dyrebare edelstener. Bruk et renere safe for alle edelstener og unngå sterke kjemikalier.

Smykker kan komme i sett som inkluderer flere stykker. Matchende øreringer kan brukes med et matchende halskjede, men hvis settet ditt inneholder mer enn to ting, kan det være bedre å bare bruke en eller to om gangen. Iført for mange lignende gjenstander ser ikke bra ut som en eller to gratis stykker.

Når du går inn med et tankesett for å kjøpe kvalitetssmykker, er det av største betydning at du går til en anerkjent forhandler av smykker. Ellers kan du faktisk bli lurt og betale mye for noe som ikke er verdt mye. Forsikre deg om at selgerne kan vise kvaliteten på varen.

Når du velger smykker som en gave til en kjæreste, må du sørge for at det er noe som virkelig viser henne at du elsker henne og forstår henne. På dette punktet i forholdet ditt, bør smykkene du gir henne være mer enn bare en gave, men et forbigående av din kjærlighet.

For å sikre at smykkene dine fremhever de beste funksjonene dine, velger du stykker som fungerer med ansiktsformen. For et hjerteformet ansikt, prøv chokers og dingle øreringer. Runde og firkantede ansiktstyper ser bra ut i dråpeøreringer, og lange halskjeder er også et utmerket valg. De med rektangulære ansikter bør velge korte halskjeder og runde øreringer. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du trekke av alle typer halskjeder, men kantete øreringer er best.

Avslutningsvis vil du sørge for at smykkene dine holder livet ut. Du er for øyeblikket forsiktig med det og prøver å ta vare på det, men du vil forsikre deg om at du gjør alt du kan for å holde det vakkert. Følg tipsene du får, og du bør være fornøyd med resultatene.