Tips For å Starte En Smykker Kjøpe Virksomhet

Velge smykker kan virke som en skremmende oppgave hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Å kjenne noens fødselsstein eller favorittmetall (for eksempel gull, hvitt gull eller sølv) kan hjelpe deg enormt, når du plukker ut smykker. Les tipsene i denne artikkelen for å få ideer til hvilke armbånd, ringer eller halskjeder, som passer best.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Når du ser på å kjøpe noen form for smykker, det være seg kostyme eller vintage, er det viktig å huske at bare fordi et stykke kan signeres, betyr det ikke nødvendigvis at det er mer verdifullt. Noen smykker skapere signere hver brikke de gjør, som faller verdien av en signert stykke dramatisk.

Når du kjøper smykker for en one-of-a-kind person, kjøpe dem noe like unikt. Se etter noe som passer deres personlighet. En unik brikke som dette som matcher deres personlighet vises kreativ og gjennomtenkt, og det viser dem at du bryr deg om dem nok til å kjøpe dem noe som de vil ha.

Prøv å fikse riper i klokke glass før du kaste bort penger på en gullsmeden. Watch ansikter kan lett bli ripete av sin konstante eksponering for elementene. For å fikse dette, prøv å gni en liten mengde av tannkremen din i ansiktet på klokken. Bruk sirkulær bevegelse og se riper forsvinne som magi.

Når du gir et smykke til en betydelig annen, må du motstå trangen til å gjøre gaven ekstremt ekstravagant. Et smykke som koster mer, gjør det ikke nødvendigvis mer mening. Når du har bestemt en rimelig gave for anledningen, velg en rimelig pris for det, og hold deg til den prisen.

Når det gjelder å velge den perfekte bryllup eller forlovelsesring, er det viktig å være i stand til å betale for det med kontanter. Jada, sier ingenting kjærlighet som en stor ring, men du ønsker ikke å sette deg i gjeld eller ende opp med å betale overveldende mengder av interesse for det. Det er tanken som teller for de fleste.

Hvis du planlegger å bo i sollyset i lengre tid, fjerne edelstener før hånd. Sollys kan ha en ødeleggende effekt på mange edelstener, sløver dem eller endre sin farge helt. Steiner som Quartz, Citrin og Amethyst er spesielt sårbare. Bedre å forlate steinene hjemme der de vil være trygge.

Å huske på anledningen når du velger smykker, kan hjelpe deg med å avgjøre hva som passer, og hva mottakeren ønsker mest. Å kjenne fødselssteinene for hver måned og budsjettet du har vil også gjøre det enklere å velge. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du ønsker å gi smykker som en gave.

Integrering Av Vintage Smykker